Това си го можем

 

 

"Това си го можем"   

 

Всеки ден хиляди хора от петте континента посещават курсове, четат или практикуват Фън Шуй. Ето някои от привлекателните страни на древното китайско знание, възникнало преди повече от 3 хилядолетия:

 

 

Дава практически знания за дома:

Обзавеждане, подреждане и поддържане. (Аспектите, които Фън Шуй изследва са много. На тази страница ще се съсредоточим само върху дома.)

 

Дава практически знания за организацията на времето:

Характеристика на годините и начина, по който те се отразяват на дома ни. Влиянието им върху здравето на всички в къщата.

 

Прави ни творци:

Освен на интуицията си, когато трябва да изберем мебели, цвят за стените при ремонта или да направим разместване, ще действаме уверено. Ще разчитаме на Фън Шуй правилата. Ще знаем целта на промените. Мнозина четат Фън Шуй за забавление. Но има и такива, които постоянстват, защото виждат реални положителни промени, които се случват с тях и близките им. Всъщност, точно това е крайната цел на Фън Шуй – практически знания за реални положителни промени в областта на кариерата, брака, децата, проектите ни, приятелствата и изобилието в дома.

 

Ако сте изкушени от игрите:

Ще чертаете и мерите. Ще "играете" с реални живи обекти и ще имате основание да очаквате реални положителни промени.

 

„Фън Шуй? - Това си го можем“

Ние, българите, имаме още една причина да се интересуваме от Фън Шуй. Според специалистите, древното китайско знание е възникнало преди около 3500 години. Календарът на българите е признат от ЮНЕСКО за най-древния календар в света. Датира се на повече от 7500 години. В нашия календар откриваме петте Фън Шуй елемента. Следи от това знание, което днес приемаме за китайско, откриваме в мартеницата, пафтите, шевиците, много от нашите обичаи. То ни е завещано. В по-малка или по-голяма степен всеки от нас се е срещал с него. „Фън Шуй? - Това си го можем“. Нужно е само да го подредим. Да го осъзнаем като знание. Да си го ползваме.

 

Ако вече сте изкушени започнете да четете така:

1. Магически квадрат.

2. Летящите звезди.

3. Петте Фън Шуй елемента.

 

Статии по трите теми от редакторите на тази страница вижте тук.

Още статии от мрежата вижте под заглавието: Фън Шуй още...

 

Редактори: Анна и Валерия

е-mail: baba_marta@mail.bg





{START_COUNTER}